Huisartsen Beverst Schoonbeek

Huisartsenpraktijk Coolen


Antoon Coolen, Jo Coolen
Schoolstraat 49
3740 Beverst - BILZEN

Tel: 89322688
Fax: 89322689Het Doktershuis

Raadplegingen

- Alle raadplegingen in het doktershuis verlopen steeds op afspraak

- U kan een afspraak boeken op de link op www.doktershuis.net - Als je niet vertrouwd bent met het internet of de computer kan je nog steeds naar de praktijk bellen voor een afspraak op 089/ 322 688

- Denk je meer tijd nodig te hebben of kom je met meerdere personen, maak dan meerdere afspraken.

- Dringende raadplegingen krijgen steeds voorrang. In de praktijk kan een erg zieke patiënt zelfs comfortabel liggend wachten op zijn beurt.

- Verwittig wel zo snel mogelijk wanneer je niet op de afspraak kan komen.

Huisbezoeken

Bel naar de praktijk voor een huisbezoek aan te vragen, bij voorkeur voor 10u. Dit wordt later op de dag afgelegd. Dringende huisbezoeken gebeuren onmiddellijk. Bel bij een medische noodsituatie altijd eerst de huisarts, ook ‘s nachts. Hij kent je en is snel ter plaatse.Hij kan telefonisch al de nodige raad geven. Wanneer je eigen huisarts niet beschikbaar is krijg je naam en telefoonnummer van de vervangende arts.

Bloednames

Bloednames zijn elke ochtend van de werkweek mogelijk en dit tussen 08:00 en 09:00. Carine staat meestal in voor de afname. Kom op het afgesproken tijdstip naar de raadpleging, breng het laboformulier (eventueel met een klevertje van de ziekenkas) mee en zet je even in de wachtkamer. Indien je geen laboformulier hebt kom dan eerst op raadpleging.

Hier kan u onze website raadplegen


Praktijk


Praktijk drcoolen