Huisartsen Beverst Schoonbeek

Huisartsenpraktijk Coolen


Antoon Coolen, Jo Coolen
Schoolstraat 49
3740 Beverst - BILZEN

Tel: 89322688
Fax: 89322689Raadplegingen

Vanaf 03/12/12 zal de praktijk definitief verhuizen naar het nieuwe adres. Vanaf dan vormen we samen met de dokters Luc Hendrix, Marie-France Staeren en Goedele D'Haene een nieuwe groepspraktijk! Deze ligt op de Schoolstraat 49 in Schoonbeek-Beverst De afsprakenagenda.
zal je kunnen blijven raadplegen via deze website, al zal je zien dat deze er wat anders uit ziet. Je kan simpelweg een afspraak maken via de agenda.
Als je niet vertrouwd bent met het internet of de computer kan je nog steeds naar de praktijk bellen voor een afspraak. Dan helpen Regine, Brenda en Joan (onze praktijkmedewerksters) je graag telefonisch verder. Denk je meer tijd nodig te hebben of kom je met meerdere personen, maak dan meerdere afspraken. Dringende raadplegingen krijgen steeds voorrang. In de praktijk kan een erg zieke patiënt zelfs comfortabel liggend wachten op zijn beurt.
Wanneer op het einde van de raadpleging een nieuwe afspraak wordt gemaakt krijg je datum en uur van je huisarts mee. Kom dan op het afgesproken tijdstip. Je moet dan zelf geen afspraak maken. Dat wordt dan voor jou gedaan. Verwittig wel zo snel mogelijk wanneer je niet op de afspraak kan komen of annuleer je afspraak via de online agenda.

Huisbezoeken

Bel naar de praktijk voor een huisbezoek. Dit wordt later op de dag afgelegd. Dringende huisbezoeken gebeuren onmiddellijk. Dringende gevallen Bel bij een medische noodsituatie altijd eerst de huisarts, ook ‘s nachts. Hij kent je , is snel ter plaatse en kan telefonisch al de nodige raad geven. Wanneer je eigen huisarts niet beschikbaar is krijg je naam en telefoonnummer van de vervangende arts.

Bloednames

Bloednames zijn elke ochtend van de werkweek mogelijk en dit tussen 08:00 en 09:00. Carine staat meestal in voor de afname. Kom op het afgesproken tijdstip naar de raadpleging, breng het laboformulier (eventueel met een klevertje van de ziekenkas) mee en zet je even in de wachtkamer. Indien je geen laboformulier hebt kom dan eerst op raadpleging.

klik hier


Praktijk


Praktijk drcoolen